One Planet

Museumweken

One Planet

One Planet is ontstaan uit een fusie tussen de musea Museon en Omniversum en richt zich op de aarde, de mens en duurzame ontwikkeling. Het museum is interactief en dankzij de verschillende activiteiten een ideaal dagje uit voor het hele gezin.

One Planet openingstijden en andere algemene informatie

One Planet bestaat uit de onderdelen One Planet Expo, One Planet NOW! en One Planet Dome met ieder een eigen pijler: leren, doen en inspireren. In One Planet Expo leer je bij over de zeventien duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Reis met je strippenkaart langs alle doelstellingen en leer aan het einde wat voor type wereldburger je bent! Het onderdeel One Planet NOW! daagt je uit om slimme oplossingen voor de toekomst te bedenken. Hoe innovatief ben jij? In One Planet Dome kijk je adembenemende documentaires over natuur, cultuur en wetenschap op een enorm scherm. Om je bezoek aan dit museum te vergemakkelijken, hebben wij alvast verschillende informatie op een rijtje gezet. Zo vind je op deze pagina onder andere de openingstijden van dit Haagse museum. Alle actuele informatie over het museum vind je op hun website.

Impressie One Planet

Ben je al helemaal enthousiast geworden over One Planet? Krijg dan alvast een impressie van het museum door de onderstaande fototrailer te bekijken. Wil je nog meer musea over wetenschap ontdekken? Bekijk dan ook eens de video die we maakten in het NEMO Science Museum!