Huis Marseille

Museumweken

Huis Marseille

In Huis Marseille vind je tentoonstellingen over hedendaagse fotografie. We leven in een tijd waarin iedereen foto’s maakt, wat ertoe leidt dat fotografie meer dan ooit constant in beweging is. Huis Marseille Amsterdam is niet alleen een plek om te genieten van fotografie, maar ook om vragen te beantwoorden over hoe foto’s een reflectie zijn van onze huidige tijd en hoe fotografie zich als relevante beeldtaal razendsnel ontwikkelt.

Huis Marseille openingstijden en andere algemene informatie

Huis Marseille Amsterdam, dat zich ook wel profileert als Huis Marseille museum for photography, is sinds 1999 een begrip in de Nederlandse hoofdstad. Dit zogeheten Huis van Marseille bevindt zich in een prachtig, monumentaal grachtenpand dat rond 1665 gebouwd is. Het museum is volledig opgebouwd uit wisseltentoonstellingen, wat betekent dat er iedere paar maanden een totaal nieuwe collectie te zien is. Een herhaalbezoek brengen aan Huis Marseille museum is dus aan te raden. Om je bezoek aan dit museum te vergemakkelijken, hebben wij alvast verschillende informatie op een rijtje gezet. Zo vind je op deze pagina onder andere de openingstijden van Huis Marseille. Alle actuele informatie over Huis Marseille vind je op de website van het museum.

Impressie van het museum

Ben je al helemaal enthousiast geworden over Huis Marseille Amsterdam? Krijg dan alvast een impressie van het Huis Marseille museum door de onderstaande foto’s te bekijken. Wil je nog meer musea over fotografie ontdekken? Bekijk dan video die we maakten in het Nederlands Fotomuseum of bezoek samen met nieuwslezer Sacha de Boer de tentoonstelling over de Zilveren Camera in Museum Hilversum.

Koop tickets Wissel AH vouchers in

Profiteer nu van de AH actie en ontvang 30% korting op jouw tickets.