Beeld en Geluid Den Haag

Museumweken

Beeld en Geluid Den Haag

Beeld en Geluid Den Haag is een modern museum waar media centraal staat.
Media? We leven er in! Iedereen is 24×7 consument, gebruiker, deelnemer, onderwerp of maker van media. Het snappen van media is tegenwoordig net zo belangrijk als leren lezen en schrijven. Je ontdekt welke rollen journalisten, politici en wijzelf hebben, hoe je de aandacht trekt en hoe onze werkelijkheid ‘gekleurd’ wordt door mensen die dit het beste doen. In ons museum kom je door middel van spellen, tests en voorbeelden alles te weten over media. Herken jij Fake News? Waar liggen jouw grenzen als het op humor aankomt? En hoe goed zijn Hagenaars in het trekken van de aandacht in de media? Bij Beeld en Geluid Den Haag ontdek je het allemaal!

Bij Beeld en Geluid Den Haag leer je bewuster een weg te vinden in het medialandschap en brengen we je aan het lachen, denken én aan het twijfelen. Ons museum is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Voor kinderen tussen 8 en 12 jaar is er een speciale familieroute.

Wissel AH vouchers in

Profiteer nu van de AH actie en ontvang 30% korting op jouw tickets. Koop een voucher