Faq

Waarom Museum2Go?

Museum2Go is er voor iedereen die graag een dagje uit gaat en dat wil combineren met een museum bezoek.

Waar kan ik vragen stellen over tickets?

De ticketverkoop op Museum2Go wordt verzorgd door TicketCounter. Heb je een vraag over de door jouw aangekochte tickets? Neem dan contact op met TicketCounter. Je kan ze bereiken via mail: info@ticketcounter.nl of telefonisch op: 010 - 751 64 00. 

 

Is elk museum in Nederland op Museum2Go vertegenwoordigd?

Ja daar streven we zeker naar, het kan overigens voorkomen dat een museum toch ontbreekt in de voorgestelde musea. Dat heeft meestal te maken met de door jou opgegeven interesses en het algoritme waarmee de museumsuggesties worden gegenereerd.

Zijn de aanbevolen horecagelegenheden advertenties?

Nee, deze suggesties komen door een algoritme tot stand op basis van populariteit en waarderingen op het internet. Wanneer het een advertentie is, zal dat duidelijk vermeld staan.

Is Museum2Go een commerciƫle website?

Nee, museum2Go is onderdeel van Stichting Ons Museum en streeft geen winst na, alle middelen komen ten goede van de missie. Ook heeft de stichting een ANBI Status.

Wat is de missie van de stichting?

De missie van Stichting Ons Museum is een zo breed mogelijk publiek met kunst en cultuur in aanraking te brengen. Dat doen we onder andere met het platform MuseumTV en Museum2Go.